Vilassar de Dalt

ERC no és fiable, parla d'un govern d'esquerres però el va fer caure

  • Meritxell Batet
  • Actualitzat:
  • Creat:

Batet ha remarcat que en matèria de dependència "el PP va retallar més de 5400 milions d'euros i que un de cada tres dependents catalans es troba en llista d'espera"

La cap de llista del PSC a les eleccions generals del 28 d'abril, Meritxell Batet, ha assenyalat que "la situació de la dependència es va voler revertir amb un increment del 60% als Pressupostos Generals de l'Estat, arribant al nivell de 2010 amb Zapatero de president". Ho ha fet a una visita a Cunit acompanyada pel candidat del PSC al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz i per l'alcaldable del municipi, Dolors Carrera, on ha destacat que "aquests pressupostos ja haurien d'estar aprovats, per millorar el benestar dels ciutadans i ciutadanes, però que no va ser possible per la pinça entre la dreta i els independentistes".

Batet considera que "el vot socialista és l'únic que garanteix un govern d'esquerres, i Catalunya és la clau de la victòria perquè hi hagi govern socialista a Espanya". Per aquest motiu la candidata ha manifestat que "l'únic vot que pot garantir uns pressupostos que són bons per a tots, especialment a Catalunya, és el vot a Pedro Sánchez".

Preguntada pels periodistes, Meritxell Batet ha recordat que "ERC té una contradicció quan diu que volen un govern d'esquerres, però l'han fet caure quan han tingut l'oportunitat fent pinça amb la dreta" per aquest motiu considera que "es fien poc de les seves paraules". A més creu que "han d'aclarir si volen anar a Madrid per ser diputats o per bloquejar les polítiques d'esquerres".

Finalment, la ministra de Política Territorial i Funció Pública, també ha tingut l'oportunitat de reunir-se amb militants de la zona on ha alertat "que les enquestes només són dades i que necessitem vots, perquè no torni a passar el mateix que a Andalusia". Batet ha animat als militants que expliquin als indecisos "si volen un govern progressista o un govern que el seu punt estrella sigui el 155 perpetu".

Paraules clau: