Vilassar de Dalt

El PSC Maresme al costat dels treballadors i treballadores

  • Maresme
  • Actualizado:
  • Creado:

El Primer Secretari de la Federació del PSC Maresme, David Bote i la Diputada i Portaveu Socialista, Alícia Romero, han participat en la 3a assemblea congressual de la Unió Intercomarcal de CCOO al Vallès Oriental, Maresme i Osona.

El PSC sempre compromès amb la lluita per defensar els drets de les persones treballadores, dona suport a les dones i homes que lluiten per garantir els seus drets laborals, assistint a aquesta assemblea congressual en el que s’ha sotmet a debat l'informe de gestió dels darrers quatre anys, el pla d'acció pel proper quadrienni i s'ha escollit la nova direcció amb Lalo Plata al capdavant després de ser reelegit.

El Primer Secretari de la Federació del PSC Maresme, David Bote, conscient de la gran feina que porta a terme CCOO per millorar la vida de la classe treballadora, ha agraït aquesta lluita i dedicació de tots els membres del sindicat, i ha felicitat a Lalo Plata i a la nova executiva, desitjant-los molta sort i força.

D’altra banda, tal i com ha expressat Alícia Romero, tenim lluites compartides, moltes!! I tan de bo, puguem treballar-les conjuntament des del Govern de la Generalitat, que el volem d'esquerres, com a l'Estat per poder assolir avenços socials i esperances per un futur millor.